Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Startersbegeleiding aanvragen

startersbegeleiding

Begin goed en begin meteen met het aanvragen van een startersbegeleiding. Iedereen die een eigen onderneming wilt gaan starten, weet vaak niet hoeveel er op je af kan komen. Want het zijn niet alleen de plannen maken om een eigen zaak te openen. Je moet er heel veel vanaf weten en doen, voordat jij jouw eigen onderneming kan starten.

Om te beginnen moet jij een ondernemingsplan gaan maken. Hierin moet duidelijk komen te staan wat jouw plannen zijn met een eigen onderneming. Wat jij wilt gaan verkopen of aanbieden en wat ook hierin moet komen staan, is jouw verwachte omzet. Best wel veel zaken, waar jij niet meteen aan zal denken wanneer jij plannen hebt om een eigen bedrijf op te starten.

startersbegeleiding

Via Claassen, Moolenbeek & Partners een startersbegeleiding aanvragen

Wat was ik blij toen ik meteen de tip kreeg om een adviesgesprek aan te vragen bij CM&P. Hier kreeg ik te horen wat de mogelijkheden waren en wat zij allemaal voor mij konden betekenen en dat was heel veel.

Samen met een adviseur hebben wij mijn plannen voor het starten van een eigen onderneming doorgenomen. Hier en daar moesten er bepaalde dingen worden aangepast. Maar er waren ook een paar dingen waar ik totaal geen rekening mee had gehouden. De begeleiding die ik hier allemaal heb gekregen waren erg belangrijk. Dankzij deze hulp heb ik mij in kunnen schrijven bij de KvK en inmiddels mijn eigen bedrijf geopend.