Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Tekstbureau in Dordrecht, heeft veel te bieden

tekstbureau in Dordrecht

Tekstbureau in Dordrecht, genaamd Stentor, heeft heel veel te bieden. Dit bedrijf is in 1990 begonnen als vertaalbureau, maar heeft zich flink weten uit te breiden. Zo kan je hier terecht voor het schrijven van teksten. Zij kunnen een mooie web tekst voor jouw bedrijf schrijven, maar ook voor  een wervingscampagne, kan je de hulp van dit bedrijf inschakelen. 

Wij hebben hier onlangs aan geklopt met de vraag of zij ons konden helpen. Omdat wij nog maar net op de markt zijn gekomen met ons nieuwe bedrijf, wilden wij graag goed reclame hebben. Reclame in de vorm van een webtekst en reclame folders. Zelf waren wij hier al een beetje mee aan de slag gegaan, maar het eindresultaat leek nergens op. Als wij nieuwe klanten wilden krijgen, dan moest de tekst sowieso wat pakkender zijn. tekstbureau in Dordrecht

Het tekstbureau in Dordrecht, heeft ons bijzonder goed geholpen

Omdat het ons zelf niet lukte om zeer goede reclame te maken voor ons eigen bedrijf, hebben wij bij het tekstbureau in Dordrecht aangeklopt. Stentor heeft zoveel meer kijk op dit soort zaken en daarom hebben wij alles uit handen gegeven. Nadat wij een zeer goed gesprek meet een medewerker van dit bedrijf hebben gehad, zijn zij voor ons aan de slag gegaan. 

Het resultaat was nog veel mooier en beter dan wij ooit voor ogen hebben gehad. Op zeer professionele wijze hebben zij ons bedrijf op de website gezet. Hierbij zijn de nodige foto’s bij geplaatst. Deze tekst nodigt iedereen uit om te gaan lezen en daar doen wij het juist voor.

Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Stentor te bieden heeft, neem dan een kijkje op hun website. Je kan hier een offerte aanvragen of contact opnemen met een medewerker. Wij zijn zeer tevreden over de hulp die wij via Stentor hebben gekregen. tekstbureau in Dordrecht