Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Toegangscontrolesysteem op maat laten maken

Toegangscontrolesysteem

Toegangscontrolesysteem is de oplossing voor fysieke toegangsoplossingen. Veel bedrijven vinden het fijn dat niet iedereen zomaar het pand kan betreden. Vaak zie je bij de ingang al poortjes staan waar je alleen maar met een speciaal pasje doorheen kan lopen. heb je die niet dan moet jij je melden bij de balie. Heb je niets in dit pand te zoeken is het beter om het pand te verlaten.

Geran Access Products BV is het bedrijf die deze toegangspoorten kan leveren. Dit bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring op dit gebied en kan veel vertellen over de mogelijkheden. Zij hebben een zeer grote productkennis, een grote voorraad in het magazijn en een zeer snelle levering. Bovendien geven zij vijf jaar garantie op hun geleverde producten.

Een tijdelijke toegangscontrolesysteem huren

Niet alleen voor de aankoop, maar ook de mogelijkheid om te huren van zo een beveiligingspoort is hier mogelijk. Voordeel is dat je deze ook weer in kan leveren als je dit niet meer nodig hebt.

Tijdens de verbouwing van ons bedrijf hebben wij hier ook dankbaar gebruik van gemaakt. Onze entree werd drastisch verbouwd en hierdoor waren de gebruikelijke toegangspoorten tijdelijk buiten gebruik. Niet fijn, want hierdoor kon iedereen het gebouw in en uitlopen. Een andere optie zal zijn om een week de deuren dicht te gooien. Maar een week geen werk betekend ook een week geen omzet en dus geen inkomen. Daarom was het voor ons bedrijf een geweldige noodoplossing om tijdelijk, billentikkers te huren. Leuke naam voor dit geweldige product, maar als je weet hoe deze eruit ziet, snap je meteen de naam.

Veel verschillende mogelijkheden, hier te vinden

Vanaf het moment dat wij op zoek waren gegaan om ons bedrijf open te houden, maar wel dezelfde veiligheid aan onze medewerkers kunnen bieden,. zijn wij bij Geran Access Products BV terecht gekomen. Hier hebben wij zoveel mogelijkheden voorbij zien komen en ook ideeën voor als onze entree is verbouwd. Want de poorten die wij voorheen hadden staan, waren wel erg uit de tijd.

Deze keer willen wij voor een wat modernere versie gaan, maar wel met dezelfde functie natuurlijk. Ons bedrijf moet toegankelijk zijn voor onze medewerkers, maar buitenstaanders die hier niets te zoeken ook echt buiten laten. Neem ook een kijkje op deze website en zie wat de mogelijkheden allemaal zijn.