Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Trilnaald van Lievers Holland

Bent u op zoek naar een trilnaald voor beton? Dan is een trilnaald van Lievers Holland een echte aanrader. Deze waarborgen maximale productiviteit en zijn hartstikke betrouwbaar. Daarnaast hebben ze een maximale slagkracht en daarbij realiseren ze bij elke betonsamenstelling de gewenste kwaliteit en sterkte op een snelle en efficiënte manier.

Trilnaald van Lievers Holland kopen?

Heeft u een trilnaald nodig? Dan is Lievers Holland de geschikte partij waar u vast zult slagen. Lievers Holland is al meer dan 60 jaar dé internationale specialist op het gebied van betonverwerking op de bouwplaats en in de industrie. Zo heeft dit bedrijf een breed assortiment met trilnaalden voor bijna alle constructies, zoals vloeren, funderingen, balken, wanden, pijlers, bruggen, wegens, tunnels en viaducten. Al onze trilnaalden zijn betrouwbaar en veilig te gebruiken. Wilt u dus een trilnaald van Lievers Holland kopen? Neem contact op met het hoofdkantoor en ontdek bij welke dealers in uw buurt u terechtkunt voor een trilnaald van Lievers.

Reparatie

Ook voor reparaties van trilnaalden is Lievers Holland de geschikte partij. Het kan voorkomen dat een trilnaald onverhoopt gerepareerd moet worden. Geen probleem. De specialisten van Lievers Holland staan graag voor u klaar en u kunt uitgaan van een snelle en vakkundige service. Alle onderdelen zijn direct beschikbaar en de trilnaalden zijn zodanig ontworpen dat ze snel en eenvoudig gerepareerd kunnen worden.

Meer weten?

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over een trilnaald van Lievers Holland? Dan raden we u aan om contact op te nemen met het bedrijf. De medewerkers vertellen u graag alle ins en outs zodat u helemaal op de hoogte bent en dus een aankoop verricht waar u helemaal achter staat.