Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Voorraadbeheer, lees hier meer over

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer goed in handen houden, is een must voor elk bedrijf. Geen enkele onderneming schiet ermee op om meer uit te geven dan nodig is. Zodra je teveel uit gaat geven, dus onnodige inkopen doen, loop je de kans om aan het einde van de maand flink in de rode cijfers te komen. Daarom is het verstandig om dit stukje inkopen goed in handen te houden en hier een expert mee aan de slag te laten gaan.

Sinds wij dit stukje inkopen eens onder de loep zij gaan houden, kwamen wij erachter dat er teveel onnodige spullen in ons magazijn stonden. Spullen die wij eerder goed verkochten, maar nu niet meer in de markt zijn.

Voorraadbeheer met een online tool bijhouden

Optiply is zo een online tool en deze is uitermate geschikt om in te zetten. Vooral voor bedrijven waar de in en verkoop niet echt overzichtelijk is, is deze tool echt een uitkomst. Nu is het namelijk niet meer mogelijk om inkopen te gaan doen, terwijl het magazijn hier nog van vol staat. Door zo overzichtelijk mogelijk te werk te gaan, hou je meer overzicht in de in en uitgaven. Bovendien worden er alleen aankopen gedaan, wanneer een bepaald product ook echt bijna op is.

Meer weten over deze tool, bekijk dan de website van Optiply.nl en plan een demo in.