Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Vrachtwagen rijbewijs halen was van groot belang voor mijn personeel!

WesseldijkHet opsturen van producten kost enorm veel geld. Ik wist zeker dat hier een goedkopere manier voor moest zijn. Zodoende besloot ik om een aantal magazijnmedewerkers op te leiden tot vrachtwagen chauffeur. Een vrachtwagen rijbewijs halen was dan natuurlijk van groot belang. Ik besloot om drie vrachtwagens aan te schaffen. Natuurlijk moest ik dan ook een stuk of acht vrachtwagen chauffeurs in dienst hebben. Want een personeelslid maakt niet meer dan tien uur op een dag. Zodoende ging ik opzoek naar een goede verkeersschool. Ik nam zoals gewoonlijk een kijkje op het internet. Tegenwoordig is namelijk alles te vinden op het internet. In verloop van tijd kwam ik terecht op de website van verkeersschool Wesseldijk. Verkeersschool Wesseldijk is een een erkende verkeersschool in Nederland. De prijzen zijn stukken voordeliger dan bij andere verkeersscholen. Vandaar dat ik het besluit nam om mijn personeel op te laten leiden door verkeersschool Wesseldijk!Verkeersschool

Wesseldijk heeft mijn personeel top opgeleid!

Zes personeelsleden zijn in anderhalve maand geslaagd. De opleidingen en de vrachtwagens waren een hele investering. Gelukkig krijg ik al dat geld weer terug. Simpelweg omdat ik uiteindelijk veel geld bespaar. Al het goederenstroom wordt nu geregeld door mijn eigen werknemers. Zodoende bespaar ik maandelijks alleen al een enorm bedrag! Dankzij Wesseldijk heb ik nu top vrachtwagen chauffeurs in dienst!vrachtwagen rijbewijs halen