Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Waarom Zilliqa kopen?

Een veel belovend project dat een groot probleem van de blockchain oplost, wetenschappelijk onderbouwt en een sterk team. Dat zijn opzicht al redenen om vrolijk van te worden. Er is nog 1 belangrijk punt dat ik niet genoemd heb. Ze hebben al een product! Zoals je mogelijk wel weet, zijn veel blockchain initiatieven niet meer dan een idee in een whitepaper. Zilliqa heeft al een werkend product.

Afgelopen december hebben zij versie 1.0 van hun testnet opgeleverd en de resultaten zijn al positief. Momenteel kunnen zij ongeveer 2500 transacties per seconde verwerken. In februari en maart volgen updates om vervolgens in het tweede kwartaal hun publiek main-net vrij te geven. Ik verwacht dat Zilliqa daarna behoorlijk in populariteit gaat stijgen. Kijk eens in hun keynotes (aantal afbeeldingen heb ik hier vandaan) om een korte samenvatting te zien van hun project.

Verder zijn zij momenteel actief bezig met naamsbekendheid krijgen. Niet via schreeuwerige marketingpraat maar door lezingen te geven op bijvoorbeeld Stanford en NEO devcon. Onderstaande afbeelding geeft een overzicht van de pluspunten van Zilliqa.

Zilliqa koop je hier https://bitvavo.com/nl/zilliqa