Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Zakelijke dienstverlening op Instagram

Het zakelijke bedrijfsleven, een verschijnsel wat waarschijnlijkheid voor eeuwigheid zou bestaan. Het is immers de motor van de economie en de welvaart van de gehele wereld.  Onder zakelijke dienstverlening verstaan we alle commerciële bedrijven, die hoofdzakelijk hun diensten verlenen aan bedrijven. Deze dienstverleners leveren dus niet of slechts heel beperkt aan de consument. Hoe zorg je er nou voor dat mensen een beeld krijgen van wat deze bedrijven doen, wat ze te bieden hebben en hoe jij ertoe aangetrokken wordt om hier te gaan werken? Het antwoordt hierop is marketing. Hoe kan een bedrijf zorgen dat de marketing hiervan gestimuleerd wordt? Juist, social media en dan vooral Instagram! 

Waarom Instagram? 

Instagram zal voor zakelijke dienstverlenende bedrijven dienen als een extra marketingmogelijkheid. Instagram is een platform waarbij mensen foto’s of video’s kunnen delen die ze kunnen liken en vervolgens kunnen delen met elkaar. Het is de perfecte combinatie die ze aanbieden. Bedrijven kunnen namelijk foto’s en video’s delen hoe het er op de werkvloer aan toe gaat en wat ze precies voor werk doen. Dit kan ervoor zorgen dat mensen hierin geïnteresseerd raken. Ze gaan verder op het bedrijf in en zien de mogelijkheid voor hunzelf om hier te gaan werken. Het is dus een mogelijkheid om het bedrijf uit te hangen en mensen hiertoe aan te trekken.  

Waarom Chatkracht? 

De rol van Chatkracht hierin is mensen aantrekken en helpen. De chatspecialisten kunnen namelijk mensen helpen die vragen hebben over het bedrijf. Denk hierbij aan vervolgvragen over de specificaties die nodig zijn voor een bepaalde rol of hoe het bedrijf in bepaalde situaties optreedt. De specialisten beschikken over genoeg kennis om mensen hiermee te helpen en zo een rol te kunnen spelen in het aantrekken van mensen. Dit leidt voor iedereen tot een win-winsituatie waarbij het kan leiden tot een prettige samenwerking!