Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Zo kom je bovenaan in Google

Wil je hoger scoren in Google? Dan vraag je jezelf vast af: hoe kom ik bovenaan Google? En die vraag stellen veel bedrijven zich tegenwoordig af. Want het is natuurlijk enorm interessant om bovenaan in Google te staan.

SEO om hoger te scoren in Google

Wil je bovenaan komen in Google? Dan is het belangrijk om kennis van zaken te hebben. Het is in veel gevallen niet makkelijk om bovenaan te komen. En vaak is het nodig om een investering te doen. Echter kun je met het juiste marketingbureau je investering heel goed terugverdienen. Maar hoe werkt het nu eigenlijk?

Een marketingbureau helpt je bij het achterhalen van belangrijke zoekwoorden waarop je wilt scoren in Google. Vaak weet je zelf niet welke zoekwoorden dit zijn. En hoe je bovenaan komt op deze zoekwoorden is dan al helemaal een raadsel. Echter kan een marketingbureau je helpen met het achterhalen van deze zoekwoorden. En daarbij het optimaliseren van je website hiervoor. Voor de optimalisatie wordt er vaak op drie onderdelen geoptimaliseerd. Zo moet ten eerste je website goed geprogrammeerd zijn en moet de laadtijd snel zijn. Technische aspecten van je website moeten dus op orde zijn, omdat Google dit meeneemt tijdens het bepalen van de rankings van jouw website. Daarnaast is content belangrijk. De tekst en andere content op je website moet het juiste doel hebben. Ieder zoekwoord heeft zo z’n eigen doelen en jouw content moet ervoor zorgen dat je de zoekvraag zal beantwoorden. Ten slotte wil je genoeg autoriteit hebben. Hierbij wil je dat autoritaire website naar je website linken. En dat zijn er het liefst zo veel mogelijk.