Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Zoek jij een landschapsontwerper vacature?

Ben jij opzoek naar een nieuwe en uitdagende baan? Lees dan eens verder naar de landschapsontwerper vacature van Grijsgroen.nl. Op deze website is het mogelijk om deze vacature in te vullen. Met name ben jij bezig om jezelf te ontwikkelen van verschillende landschappen. Zo zorg jij ervoor dat het ontwerp, die jij maakt, goed gemaakt wordt en dit ook goed wordt uitgevoerd. Zo ga jij met partijen in gesprek om erachter te komen met wat er nodig is om de omgeving goed te houden. Het prettige van deze functie is dat er geen dag hetzelfde is.

Zelf was ik ook al een tijdje opzoek naar een andere baan. Het werk wat ik voorheen deed was voor mij gedaan. Ik kende alles al en draaide dagelijks de standaard routine. Op zich is daar niks mis mee, alleen niet wanneer je een duizendpoot bent. Dan wil je gewoonweg dagelijks iets leren of een andere werkwijze hanteren. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een andere vacature. Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Grijsgroen.nl. Hier zag ik de landschapsontwerper vacature staan en dat leek mij onwijs leuk! De opleiding had ik voorheen afgerond met succes en dat was perfect. Zodoende heb ik ervoor gekozen om dit bedrijf te contacteren in de hoop dat zij mijn c.v. zullen bekijken.